Beszámoló a II. Acro Show-ról

Edzéseink

A Grassalkovich SE edzések helyszíne:

2100 Gödöllő Batthyány u. 32.

Damjanich János Általános Iskola tornaterme
 

Edzések ideje: 

Hétfő - Szerda - Péntek 16:05 - 17:00

 

Beszámoló a II. Acro Show-ról


Beszámoló a II. Acro Show-ról

A Grassalkovich SE 2017. március 11-én rendezte meg a II. Acro Show-t.


A rendezvény célja volt, hogy a Hungary’s Got Talentből már megismert sportágat tovább népszerűsítse és lehetőséget adjon a gödöllői közönségnek, hogy testközelből láthassa és megismerhesse ezt a látványos sportágat. A célt elértük, több, mint 100 néző érkezett késő délután, hogy megnézze  műsorunkat.

 

A program első részében a sportolóink által összeállított gyakorlatokat nézhettünk meg. A nálunk sportoló gyerekek nagyon kreatívan és önállóan állítottak össze gyakorlatokat, ahol tudásukat megmutathatták. Készíthettek gyakorlatot olyan társaikkal, akikkel nem egy egységben gyakorolnak, versenyeznek. Ugyanígy lehetőség volt pl. testvéreknek egy közös koreográfia összeállítására. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mennyi látványos ötletet mutattak be sportolóink és arra a szorgalomra és kitartásra is, amivel felkészültek erre a napra a szokásos edzésmennyiségen túli és hétvégi gyakorlással. A legfiatalabb koreográfusunk nyolc éves!

 

A következő részben a versenyzéstől az adott összeállításban búcsúzú egységeink mutatták be egy-egy versenygyakorlatukat: Márta Blanka-Rezsabek Janka, illetve a Darabont Zsanett – Szabó Csilla – Kőhler Kitti hármas a pályafutásuk különböző gyakorlataiból mutatott be látványos összesítést. 

 

Az Európa Bajnokságra készülő egységeink is bemutatkoztak egy-egy gyakorlattal: Darabont Júlia – Zamecz Kitty – Lőricz Boglárka leány hármas és a Trézsi Richárd – Kőhler Csaba fiú páros.  Ezek a gyakorlatok bemutatták, hogy ez a látványos sport miért képes teljes sportcsarnokokat megtölteni lelkesen szurkoló nézőkkel.

 

Kellemes színfoltja volt a programnak a négy édesapa által összeállított vicces, de egyben nagyon sok gyakorlást igénylő bemutató. Az apukák több hétig maguk is eljártak az edzésre, hogy felkészüljenek a műsorukra. Hatalmas siker volt a gyerekek által összeállított paródia is, ahol bemutatták, milyen egy edzés.

 

Meglepetésvendégek érkezése fokozta a hangulatot. Pap Csenge és Pap Kinga - korábbi versenyzőink, akik számos nemzetközi versenyen képviselték hazánkat és egyesületünket – volt társukkal Alton Sophieval egy gyönyörű gyakorlattal készültek. Csenge és Kinga jelenleg a Testnevelési Egyetemre jár, és nem szakadtak el az akrobatikus tornától, jelenleg versenybírói képzésben vesznek részt. Alton Sophie és Szlavkovszky Zsolt – akit sokan a TV2 televízió „Kismenők” adásából ismerhetnek –  mindketten az artistaképző tanulói és látványos kézállófa bemutatójuk elvarázsolta a nézőket.

 

A bemutató végén a egyesület sportolói egy közös bemutatóval köszöntötték a nézőket.

 

Biztosan mondhatjuk, hogy a műsor bemutatta, milyen látványos és izgalmas sport az akrobatikus torna  és  mennyire vonzó, szórakoztató lehet a nézők számára.

 

Szerző: Méderné Kővágó Éva

Ossza meg!

Vissza: Grassalkovich SE hírek
címkék: akrobatikus torna

Kommentek


AKROBATIKUS TORNA

Egy dinamikusan fejlődő sportágat fogok bemutatni, melynek a személyiséget pozitívan formáló hatásához kétség sem férhet.

 

"A sport eszközével lehetséges a felnövekvő embert szolgálni és hozzásegíteni ahhoz, hogy megtalálja önmagát.”

SPORTAKROBATIKA Gödöllőn

A Grassalkovich SE 2003 decembere óta működik hivatalosan. Hatékony, kitartó, szorgalmas munkával kiemelkedő eredményeket értek el egyesületünk versenyzői az elmúlt években.

 

Az akrobatikus torna gödöllői története >

15. Fradi Kupa

15. Fradi Kupa


Egyesületünk eredményei a 15. Fradi Kupán.

GRASI SE edzői beszámoló MAIA Cup 2019.

GRASI SE edzői beszámoló MAIA Cup 2019.


A Grassalkovich SE egy 12-18 korosztályú leány hármassal (Méder Boróka – Szabó Csilla – Lőrincz Boglárka) utazott a MAIA Cup-ra, akiket egy nemzetközi bíró (Alton Andrea) és egy edző (Kőhler Ákos) kísért el.

A Grassalkovich SE 2017. évi beszámolóját itt etkintheti meg »
 

Adatkezelési Szabályzat   –    Adatkezelési tájékoztató


Grassalkovich SE  Gödöllő, Batthyány u. 32.  Telefon: 06/20 9511-072