Acro Cup

Edzéseink

A Grassalkovich SE edzések helyszíne:

2100 Gödöllő Batthyány u. 32.

Damjanich János Általános Iskola tornaterme
 

Edzések ideje: 

Hétfő - Szerda - Péntek 16:05 - 17:00

 

Acro Cup beszámoló


Acro Cup 2019

A 3. Budapest International Acro Cup-ot a Magyar Torna Szövetség Akrobatikus Torna szakág rendezésében 2019. szeptember 28-29-én rendezték meg.


14 ország közel 300 versenyzője indult ezen a – rövid idő alatt magas nemzetközi rangot elért – versenyen. Mivel októberben Izraelben rendezik meg az Akrobatikus Torna Európa Bajnokságot, így a magyar szövetség mellett több nemzeti válogatott beépítette a felkészülésébe ezt a versenyt. Így a mindig kiemelkedőt nyújtó ukrán, német, izraeli korosztályos válogatott mellett a feltörekvő olasz vagy lengyel egységeket is láthatott a közönség, ahogy a feltörekvő országok, például Litvánia vagy Moldova versenyzőit is. Kanadai indulók is neveztek, a verseny híre Európán kívülre is eljutott.

A Grassalkovich SE négy egységet indított, és a versenyzők teljesítménye minden képzeletet felülmúlt. A nagyon erős nemzetközi mezőnyben minden egység döntőbe került, két egység érmet . Az eredmények a következők:

Youth leány hármas: Budai Anna - Boross Nóra - Deák Viktória – 4. hely.

Youth vegyes páros: Ábrahám Eszter - Varga Levente – 2 hely.

11-16 lány páros: Brandt Boglárka – Balogh-Czoller Sára – 4. hely

12-18 leány hármas: Lőrincz Boglárka - Méder Boróka- Szabó Csilla – 3. hely.

Kőhler Ákos vezetőedző elégedett a nagyon jó eredménnyel és a nyújtott teljesítménnyel is. Az elért eredmények nagyon jó motiváló erőt adnak a többi versenyzőnek is, példát mutatnak arra, hogy a befektetett munkának megvan az eredménye. A verseny a Grassalkovich SE válogatott egységének is jó felkészülés volt az október végén Izraelben megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra. A gödöllői közönség november 16-án, a Grassalkovich Kupán, a Damjanich János Általános Iskolában láthat akrobatika versenyt, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Ossza meg!

Vissza: Grassalkovich SE hírek
címkék: akrobatikus torna, verseny

Kommentek


AKROBATIKUS TORNA

Egy dinamikusan fejlődő sportágat fogok bemutatni, melynek a személyiséget pozitívan formáló hatásához kétség sem férhet.

 

"A sport eszközével lehetséges a felnövekvő embert szolgálni és hozzásegíteni ahhoz, hogy megtalálja önmagát.”

SPORTAKROBATIKA Gödöllőn

A Grassalkovich SE 2003 decembere óta működik hivatalosan. Hatékony, kitartó, szorgalmas munkával kiemelkedő eredményeket értek el egyesületünk versenyzői az elmúlt években.

 

Az akrobatikus torna gödöllői története >

Éremeső Érden

Éremeső Érden


Az idei tanév első akrobatikus torna versenyére Érden került sor, 2019. október 12-én. A Grassalkovich SE indította a legtöbb sportolót, összesen tíz egységet, 26 versenyzőt. Nagyon jó hangulatú, pörgős versenyen vehettünk részt,...

Acro Cup 2019

Acro Cup 2019


A 3. Budapest International Acro Cup-ot a Magyar Torna Szövetség Akrobatikus Torna szakág rendezésében 2019. szeptember 28-29-én rendezték meg.

A Grassalkovich SE 2017. évi beszámolóját itt etkintheti meg »
 

Adatkezelési Szabályzat   –    Adatkezelési tájékoztató


Grassalkovich SE  Gödöllő, Batthyány u. 32.  Telefon: 06/20 9511-072